tisdag 5 juli 2011

The Angry Video Game Nerd

Han heter James D Rolfe men är känd över hela världen som The Angry Video Game Nerd. Ända sedan 2006 har han recenserat TV och dataspel, samt tillbehör från för på sin Youtube-kanal.























Hans kännetecken är ett fult språk och klippen innehåller en hel del komiska specialeffekter. De spel han recenserar är främst sådana som kanske inte ens kom till Sverige och det är minst lika roligt att se klippen där han sågar Bible Games som när han gör detsamma med för oss kända titlar som Castlevania och Turtles-spelen.

Även gamla konsoler av olika slag får sin släng av sleven. För att inte tala om det fantastiska klippet då han går igenom alla de olika tillbehör som bl.a Nintendo spottat ur sig genom åren, såsom pistolen "Zapper" och "The Power Glove".

I skrivande stund handlar det senaste klippet om historien om Sword Quest-spelen till Atari. En osannolik berättelse om löften om rikedom för duktiga spelare.

Hans kollega kallad Motherfucker Mike, bidrar också med klipp då och då. Men då handlar det om sk "Game Glitches", alltså buggar i spelen.

























Så sätt er vid datorn och bara njut av alla guldkorn som det bjuds på. Mycket nöje!

1 kommentar: