tisdag 9 augusti 2011

Tips på Youtube-kanaler




Jag tänkte dela med mig av de Youtube-kanaler som jag prenumererar på. Där finns mycket kul att kika på. Min egen kanal finner ni som alltid här

mackan912
MikeInc79
Techwriter62
mikeytheturtle
jmannen77
ettotte

JamesNintendoNerd
EveryFourthYear
dizkomuzik
camouflage81

notburk

SokoRullten
TomZLkpg
svenskt90tal

vcr72
TVpresentation
swedishintros
ThemeLover

3 kommentarer:

  1. Hej Erik! Jag skulle behöva komma i kontakt med dig. Finns det någon mailadress man kan nå dig på? Har googlat runt lite, men utan resultat (och då tycks du finnas som alias lite varstans på nätet). Jag driver en nyöppnad sida i temat nostalgi (främst 70- och 80-tal) och vill mer än gärna ha din hjälp att marknadsföra denna, med tanke på att du är lite av en veteran på området. Min hemsida drivs i dagsläget helt utan vinstintresse så skälet till att jag vill få den spridd beror helt enkelt på att jag vill att fler nostalgiker ska få ta del av innehållet och få upp ögonen för dessa underbara årtionden. I nuläget består innehållet främst av musik, film och TV, inredning, mode, leksaker, mat, politik, idrott och litteratur men då den bara har knappa två veckor på nacken väntas fler nischer med tiden. Tanken är att den på sikt ska sammanfatta din You Tube-kanal, JK Konsults arkiv, Den bruna maten, tyger från Saax örongodis, Retro Elephant o.s.v. Sammanfattningsvis kan man säga att jag är en kvinnlig motsvarighet av dig.
    MVH Karin Forsman

    SvaraRadera
  2. Jo, länken känns förstås relevant att nämna!
    ljuvanostalgi.weebly.com (inom kort planerar jag att koppla alltsammans till ljuvanostalgi.se, men det återstår några dagars arbete tills dess).

    SvaraRadera
  3. Karin, min mailadress är erikbe99@hotmail.com

    SvaraRadera